Ciasteczka! Na tej stronie używamy cookies, aby zakupy w Crazyshop stały się dla Ciebie przyjemniejsze! Rozumiem

Praliny z belgijskiej czekolady HISTORIA

54 zł

 
 
 
 
 
4 opinie
dostępnydostępny Kod produktu: PRALINY_019 zapytaj o produkt

DeliveryZamów już teraz za pobraniem, a przesyłkę dostarczymy DPD w
poniedziałek, 26 lutego.

dostępnydostępny Kod produktu: PRALINY_019 zapytaj o produkt

DeliveryZamów już teraz za pobraniem, a przesyłkę dostarczymy DPD w
poniedziałek, 26 lutego.

Opis

Zad. 1. W którym wieku czekolada stała się ulubionym przysmakiem nauczycieli?

Z przedmiotami szkolnymijest trochę jak z czekoladami – jedne smakują uczniom bardziej,inne zdecydowanie mniej. Każdy jednak spokojnie da się strawić. Ajuż zwłaszcza, kiedy prowadzi go świetny nauczyciel, który nawetnajbardziej uciążliwy przedmiot potrafi zaczarować tak, że stajesię interesujący. Zestaw pysznych pralin z belgijskiej czekoladyzamkniętych w pomysłowym opakowaniu z nadrukiem nawiązującym dokonkretnego przedmiotu pomoże Wam oryginalnie wyróżnić lubpożegnać nauczyciela, który opanował takie sztuczki doperfekcji.

Praliny z belgijskiej czekolady to oryginalnypomysł na prezent na Dzień Nauczyciela oraz zakończenie rokulub szkoły.

  • W komplecie: praliny pakowane w bigowany kartonik z nadrukiem
  • Wymiary opakowania: ok. 15cm x 20cm x 3,5cm
  • Waga: 120g
  • Każda pralinka została wytworzona ręcznie w polskiej manufakturze wyłącznie z belgijskiej czekolady oraz składników najwyższej jakości.  Do produkcji nie użyto żadnych sztucznych polepszaczy.
  • W okresie letnim zabezpieczamy czekoladki wkładem chłodzącym. Nie spotkają Cię w związku z tym dodatkowe opłaty.   
  • Zestaw składa się z 12 najwyższej jakości pralin w pysznych smakach:
    - miętowa oblana czekoladą deserową
    - żelowo-pomarańczowa oblana czekoladą białą 
    - na bazie mlecznej czekolady oblana czekoladą deserową 
    - orzechowa z prażonymi płatkami migdałowymi oblana czekoladą mleczną
    - malinowa oblana czekoladą białą
    - żelowo-malinowa oblana czekoladą białą
    - karmelowa z chrupkami oblana czekoladą deserową
    - orzechowa z kawałkami prażonych  orzechów włoskich oblana czekoladą deserową
    - na bazie białej czekolady z prażonymi ziarnami sezamu oblana czekoladą mleczną
    - mleczna czekolada oblana czekoladą białą 
    - czekoladowo-wiśniowa z kandyzowaną wiśnią , oblana czekoladą deserową ozdobiona kandyzowanym płatkiem fiołka
 Wartość odżywcza 100ml: 
 Wartość energetyczna570kcal
 Tłuszcz38,7g
 Kwasy nasycone20,9g

 Węglowodany

47,3g

 Cukry45,4g
 Białko6,4g
 Błonnik1,8g
 Sól 0,3g
 Składniki:

Czekolada 50%: ciemna (masa kakaowa min.54%), mleczna (masa kakaowa min. 33,6%), biała (masa kakaowa min. 25,9%)

skład: miazga kakaowa, cukier, mleko pełne w proszku,tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy

Pozostałe składniki 50%: oleje i tłuszcze roślinne, cukier, mleko odtłuszczone, syrop glukozowy, serwatka w proszku, kakao, laktoza, pasty owocowe: malinowa, wiśniowa, pomarańczowa, malina i wiśnia kandyzowane, malina i wiśnia liofilizowane, olejek miętowy, płatki migdałowe, orzech włoski i laskowy, barwniki naturalne: koszenila, kurkuma, antocyjany, barwnik syntetycznyE133, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), koncentrat soku z czarnej marchwi, błonnik pszenny, środki zagęszczające: pektyna, mączka chleba świętojańskiego, substancja konserwująca (sorbinian potasu)



Zamów


Wpisz tekst, który ma się pojawić na tym produkcie:
















Najpierw wygeneruj podgląd!



Opinie

       
19 Październik 2017
5 5
(5)

Wszystko wygląda pięknie, a zapach z pudełka od pralin przepyszny. Starannie zapakowane. Polecam!
       
14 Październik 2017
5 5
(5)

Pięknie zapakowane i smakowicie wyglądające.
       
21 Październik 2017
4 5
(4)

       
19 Październik 2017
5 5
(5)

Inni oglądali również


Czy akceptujesz projekt pokazany na podglądzie?

Jeżeli nie, kliknij Anuluj i wprowadź poprawki.

Tak Anuluj

Najpierw wygeneruj podgląd!

Uzupełnij wszystkie pola i kliknij "Podgląd".
Pole można wyłączyć przyciskiem z jego prawej strony.

OK