Czekolada dla babci Z PŁATKAMI RÓŻ Informacje: - czekolada z płatkami róż zapakowana w ozdobne pudełko, - masa netto: 60 g, - wyprodukowane w Polsce.  Wartość odżywcza 100g: Czekolada z płatkami róż Wartość energetyczna 2173/520 kJ/kcal  Tłuszcz  32,7 g  Kwasy nasycone  19,3 g  Węglowodany  w tym cukry  48,8 g  47,4 g Błonnik  3,0 g Białko  5,6 g Sól  0,01 g  Skład: Składniki: czekolada 93% w zmiennych proporcjach [mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy)], róża kandyzowana 7% (cukier, naturalne kwiaty, guma akacjowa, barwnik karminowy, aromat). Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 33,6 %, w czekoladzie deserowej 54,5%. W zakładzie wykorzystuje się również orzechy oraz sezam.
Czekoladki >

Czekolada dla babci Z PŁATKAMI RÓŻ

AS5 dostępny Zapytaj o produkt
19,90 zł
dostępny Zapytaj o produkt
Wysyłka
99% klientów kocha nas za dostawę w 24h. Sprawdź opinie o dostawach.
Kurier GLS   14.9 zł
zamów 27.06 do 15:00, wyślemy pojutrze
Kurier InPost   14.9 zł
zamów 27.06 do 12:00, wyślemy pojutrze
InPost Paczkomaty 24/7   14.9 zł
zamów 27.06 do 12:00, wyślemy pojutrze
Podane terminy dotyczą wyboru natychmiastowych płatności online.
Więcej o wysyłce i dostawie znajdziesz tutaj.
Opis

Czekolada dla babci Z PŁATKAMI RÓŻ

Informacje:
- czekolada z płatkami róż zapakowana w ozdobne pudełko,
- masa netto: 60 g,
- wyprodukowane w Polsce.

 Wartość odżywcza 100g: Czekolada z płatkami róż
Wartość energetyczna 2173/520 kJ/kcal
 Tłuszcz  32,7 g
 Kwasy nasycone  19,3 g

 Węglowodany

 w tym cukry

 48,8 g

 47,4 g

Błonnik  3,0 g
Białko  5,6 g
Sól  0,01 g
 Skład: Składniki: czekolada 93% w zmiennych proporcjach [mleczna
(cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga
kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat
waniliowy), deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy,
emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała
(cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator:
lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy)], róża kandyzowana 7% (cukier, naturalne kwiaty, guma akacjowa, barwnik
karminowy, aromat). Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej
minimum 33,6 %, w czekoladzie deserowej 54,5%.
W zakładzie wykorzystuje się również orzechy oraz sezam.
Proponowane do Twojego wyszukiwania

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Akceptujemy płatności




Nasi partnerzy