9 pralin mieszanych w czekoladzie deserowej, mlecznej i białej, waga netto: 100g
9 najwyższej jakości pralin w wyjątkowych smakach:
- praliny z wiśnią kandyzowaną w masie kakaowej w czekoladzie
- praliny serca z białej czekolady z nadzieniem karmelowym z drobinkami ciasteczek
- praliny serca z czekolady deserowej z nadzieniem karmelowym z drobinkami ciasteczek
- praliny z nadzieniem orzechowym z orzechem laskowym w czekoladzie mlecznej
Wartości odżywcze w 100g | |
Wartość energetyczna | 2285 kJ / 544 kcal |
Tłuszcz | 35,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16,9 g |
Węglowodany | 47 g |
w tym cukry | 45 g |
Błonnik | 0,4 g |
Białko | 6,7 g |
Sól | 0,12 g |
Zad. 1. Opisz dobroczynny wpływczekolady na organizm nauczyciela.
Z przedmiotami szkolnym ijest trochę jak z czekoladami jedne smakują uczniom bardziej,inne zdecydowanie mniej. Każdy jednak spokojnie da się strawić. A już zwłaszcza, kiedy prowadzi go świetny nauczyciel, który nawet najbardziej uciążliwy przedmiot potrafi zaczarować tak, że staje się interesujący. Zestaw pysznych pralin z belgijskiej czekolady zamkniętych w pomysłowym opakowaniu z nadrukiem nawiązującym do konkretnego przedmiotu pomoże Wam oryginalnie wyróżnić lub pożegnać nauczyciela, który opanował takie sztuczki do perfekcji.
Czekoladki belgijskie to oryginalny pomysł na prezent dla nauczyciela biologii na Dzień Nauczyciela oraz zakończenie roku lub szkoły.
|
WOW!
|
4 |
|
Spory uśmiech
|
1 |
|
Nic szczególnego
|
0 |
|
Rozczarowanie
|
0 |
Uroczy prezent. Pomysł super!!! Osoba obdarowana zawsze jest bardzo zaskoczona opisem. Polecam!!1
Bardzo ładny gustowny upominek Dopracowany a nie wprawiający w zaklopotanie Polecam
Super pomysł na podziękowanie
Bardzo ładne wykonanie personalizacji. Pani nauczycielka bardzo mile zaskoczona. Polecam!
super spersonalizowany prezent