Realizujemy zamówienia w 24h
Realizujemy zamówienia w 24h
Eat Your Greens! 22 Ways to Cook a Carrot and 788 Other Delicious Recipes to Save the Planet. Odkryj nowe, pełne przygód sposoby przygotowania pasternaku lub gotowania kapusty dzięki tej książce zawierającej ponad 800 przepisów roślinnych. Od gotowanych buraków po pieczoną rzodkiewkę - każdy rozdział oferuje niezliczone proste metody wykorzystania jednego warzywa. Szybciej zamieniasz gotowaną marchewkę na bakłażana smażonego z miętą, czosnkiem i orzeszkami pinii niż zdążysz powiedzieć jarmuż. Zapoznaj się z grządką warzywną i bądź miły dla siebie i planety. Eat Your Greens przedstawia ponad 40 warzyw, wyjaśniając, kiedy są w sezonie, jak najlepiej je przechowywać i z jakimi składnikami dobrze się sprawdzają. To książka dla wegan, ale nie tylko! Taki prezent możesz podarować każdej osobie, której na sercu leży los naszej planety i każdemu, kto uwielbia eksperymentować w kuchni. Anette Dieng pracowała jako szef kuchni przed założeniem Ekoladan, największej szwedzkiej firmy dostarczającej opakowania do warzyw. Dziś jest pisarką, której pasją jest pomaganie ludziom w zrozumieniu, jak można produkować żywność w sposób zrównoważony. Ingela Persson jest szefem kuchni, piekarzem i miłośniczką warzyw, która pisze przepisy dla Ekoladan. Jest autorką kilku książek deserowych oraz restauratorem Brasserie Bobonne w Sztokholmie w Szwecji.
Książki >

Eat Your Greens! - książka z przepisami wegetariańskimi

GE1093 Produkt dostępny
Zapytaj o produkt
159,90 zł
Produkt dostępny
Zapytaj o produkt
Płatność
Płatności
PayPo - Zapłać później
Wysyłka
Zamów ten produkt teraz, wyślemy pojutrze Sprawdź
99% zamówień realizujemy w 24h. Przeczytaj opinie.
Co ma wpływ na czas realizacji zamówienia? Sprawdź informacje.
Opis

Eat Your Greens! 22 Ways to Cook a Carrot and 788 Other Delicious Recipes to Save the Planet. Odkryj nowe, pełne przygód sposoby przygotowania pasternaku lub gotowania kapusty dzięki tej książce zawierającej ponad 800 przepisów roślinnych. Od gotowanych buraków po pieczoną rzodkiewkę - każdy rozdział oferuje niezliczone proste metody wykorzystania jednego warzywa. Szybciej zamieniasz gotowaną marchewkę na bakłażana smażonego z miętą, czosnkiem i orzeszkami pinii niż zdążysz powiedzieć jarmuż. Zapoznaj się z grządką warzywną i bądź miły dla siebie i planety. Eat Your Greens przedstawia ponad 40 warzyw, wyjaśniając, kiedy są w sezonie, jak najlepiej je przechowywać i z jakimi składnikami dobrze się sprawdzają. To książka dla wegan, ale nie tylko! Taki prezent możesz podarować każdej osobie, której na sercu leży los naszej planety i każdemu, kto uwielbia eksperymentować w kuchni.

Anette Dieng pracowała jako szef kuchni przed założeniem Ekoladan, największej szwedzkiej firmy dostarczającej opakowania do warzyw. Dziś jest pisarką, której pasją jest pomaganie ludziom w zrozumieniu, jak można produkować żywność w sposób zrównoważony.

Ingela Persson jest szefem kuchni, piekarzem i miłośniczką warzyw, która pisze przepisy dla Ekoladan. Jest autorką kilku książek deserowych oraz restauratorem Brasserie Bobonne w Sztokholmie w Szwecji.


  • książka w twardej oprawie
  • język: angielski
  • wymiary: 18 cm x 24 cm
Proponowane do Twojego wyszukiwania
PayPo - Zapłać później Przeczytaj regulamin

Pomoc Crazyshop

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Blog Crazyshop