Zadzwoń i zamów - 56 300 2005 (Pn-Pt 8:00 - 16:00)
Zadzwoń i zamów - 56 300 2005
Dzisiaj ludzie na nowo odkrywają radość z pieczenia własnego chleba. Wiele wskazuje na to, że wynika to z chęci powrotu do podstaw i czerpania przyjemności z robienia czegoś satysfakcjonującego. Emmanuel Hadjiandreou jest pasjonatem chleba i w swojej pierwszej książce pokazuje, jak go zrobić, krok po kroku. Książka o pieczeniu chleba zaczyna się od wyjaśnienia podstaw: dlaczego mąka, drożdże i temperatura są ważne oraz jakie wyposażenie kuchni ułatwia życie. Dzięki "How to make bread" dowiesz się, jak zrobić klasyczny bochenek, otrzymasz podstawę niezbędną dla dalszego rozwoju i wytwarzania bardziej wyszukanych odmian. W tej niezwykle ciekawej książce o chlebie znalazło się również miejsce na pieczywo bezglutenowe, drożdżowe, smakowe oraz ciasta. W ponad 60 łatwych do zrozumienia przepisach z pewnością każdy amator domowych wypieków znajdzie coś cennego i interesującego.   - pełny tytuł: How to make a bread. Step-by-step Recipes for Yeasted Breads, Sourdoughs, Soda Breads and Pastries - książka w twardej oprawie, - autor: Emmanuel Hadjiandreou - ilość stron: 160, - język: angielski, - wymiary: 21,5 cm x 25,5 cm.
Książki >

How to make bread - książka o pieczeniu chleba

RP1037 dostępny Zapytaj o produkt
Zadzwoń i zamów - 56 300 2005 (Pn-Pt 8:00 - 16:00)
119 zł
dostępny Zapytaj o produkt
Wysyłka
99% klientów kocha nas za dostawę w 24h. Sprawdź opinie o dostawach.
Kurier GLS   14.9 zł
zamów 29.11 do 13:00, wyślemy jutro
Kurier InPost   14.9 zł
zamów 29.11 do 12:00, wyślemy jutro
InPost Paczkomaty 24/7   14.9 zł
zamów 29.11 do 12:00, wyślemy jutro
Podane terminy dotyczą wyboru natychmiastowych płatności online.
Więcej o wysyłce i dostawie znajdziesz tutaj.
Opis

Dzisiaj ludzie na nowo odkrywają radość z pieczenia własnego chleba. Wiele wskazuje na to, że wynika to z chęci powrotu do podstaw i czerpania przyjemności z robienia czegoś satysfakcjonującego. Emmanuel Hadjiandreou jest pasjonatem chleba i w swojej pierwszej książce pokazuje, jak go zrobić, krok po kroku.
Książka o pieczeniu chleba zaczyna się od wyjaśnienia podstaw: dlaczego mąka, drożdże i temperatura są ważne oraz jakie wyposażenie kuchni ułatwia życie. Dzięki "How to make bread" dowiesz się, jak zrobić klasyczny bochenek, otrzymasz podstawę niezbędną dla dalszego rozwoju i wytwarzania bardziej wyszukanych odmian. W tej niezwykle ciekawej książce o chlebie znalazło się również miejsce na pieczywo bezglutenowe, drożdżowe, smakowe oraz ciasta. W ponad 60 łatwych do zrozumienia przepisach z pewnością każdy amator domowych wypieków znajdzie coś cennego i interesującego.

 

- pełny tytuł: How to make a bread. Step-by-step Recipes for Yeasted Breads, Sourdoughs, Soda Breads and Pastries
- książka w twardej oprawie,
- autor: Emmanuel Hadjiandreou
- ilość stron: 160,
- język: angielski,
- wymiary: 21,5 cm x 25,5 cm.

BYŁO: Dzisiaj ludzie na nowo odkrywają radość z pieczenia własnego chleba. Wiele wskazuje na to, że wynika to z chęci powrotu do podstaw i czerpania przyjemności z robienia czegoś satysfakcjonującego. Emmanuel Hadjiandreou jest pasjonatem chleba i w swojej pierwszej książce pokazuje, jak go zrobić, krok po kroku.
Książka zaczyna się od wyjaśnienia klucza dobrego chleba: dlaczego mąka, drożdże i temperatura są ważne oraz jakie wyposażenie kuchni ułatwia życie. W Basic Breads dowiesz się, jak zrobić Basic White Loaf z wyraźnymi zdjęciami krok po kroku. Dzięki tej metodzie będziesz mieć podstawę dla wielu odmian. Reszta książki obejmuje pieczywo bezglutenowe lub bez pszenicy, zakwas, drożdżowe pieczywo smakowe oraz ciasta i poranne wypieki - w ponad 60 łatwych do zrozumienia przepisach.

- książka w twardej oprawie,
- ilość stron: 160,
- język: angielski,
- wymiary: 21,5 cm x 25,5 cm.

Proponowane do Twojego wyszukiwania

OPINIE O PRODUKCIE

Wiarygodne opinie potwierdzone zakupem
Marta
7 Maj 2021

Bardzo przystępnie napisana, piękne zdjęcia, dużo przydatnej wiedzy dla wszystkich zgłębiających tajniki pieczenia chleba i nie tylko 😉

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Akceptujemy płatności




Nasi partnerzy