Japoński profesjonalny nóż szefa kuchni TOJIRO to świetny pomysł na prezent dla szefa kuchni, właściciela restauracji czy dla miłośnika przyrządzania domowych potraw. Informacje: - najwyższej jakości japoński nóż kuchenny Tojiro wykonany ze stali nierdzewnej VG-10, - przeznaczony do cięcia, szatkowania, krojenia i plastrowania rozmaitych produktów, - zapakowany w eleganckie tekturowe pudełko, - po każdym użyciu zalecamy umyć nóż w ciepłej wodzie z dodatkiem łagodnego detergentu, a następnie wytrzeć do sucha lub pozostawić do wyschnięcia na ociekaczu lub na listwie magnetycznej, - całkowicie niedopuszczalne jest mycie noży w zmywarce (bardzo ostre środki chemiczne używane w zmywarkach mogą powodować przebarwienia na ostrzu, uszkodzić trwale rękojeści lub ich powłoki, a wysoka temperatura może spowodować rozhartowanie krawędzi tnącej). Dane techniczne: - ostrze: laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10, - rękojeść: drewno dębowe, pierścień z tworzywa, - twardość: 60 HRC +/- 1, - długość całkowita: 35 cm, - długość ostrza: 21 cm, - szerokość klingi: 4,5 cm, - grubość klingi: ok. 2,5 mm, - waga: ok. 120 g.
Akcesoria do sushi >

Profesjonalny nóż szefa kuchni TOJIRO

FD-1564 dostępny Zapytaj o produkt
639 zł
dostępny Zapytaj o produkt
Wysyłka
99% klientów kocha nas za dostawę w 24h. Sprawdź opinie o dostawach.
Kurier GLS   14.9 zł
zamów 27.06 do 15:00, wyślemy pojutrze
Kurier InPost   14.9 zł
zamów 27.06 do 12:00, wyślemy pojutrze
InPost Paczkomaty 24/7   14.9 zł
zamów 27.06 do 12:00, wyślemy pojutrze
Podane terminy dotyczą wyboru natychmiastowych płatności online.
Więcej o wysyłce i dostawie znajdziesz tutaj.
Opis

Japoński profesjonalny nóż szefa kuchni TOJIRO to świetny pomysł na prezent dla szefa kuchni, właściciela restauracji czy dla miłośnika przyrządzania domowych potraw.

Informacje:
- najwyższej jakości japoński nóż kuchenny Tojiro wykonany ze stali nierdzewnej VG-10,
- przeznaczony do cięcia, szatkowania, krojenia i plastrowania rozmaitych produktów,
- zapakowany w eleganckie tekturowe pudełko,
- po każdym użyciu zalecamy umyć nóż w ciepłej wodzie z dodatkiem łagodnego detergentu, a następnie wytrzeć do sucha lub pozostawić do wyschnięcia na ociekaczu lub na listwie magnetycznej,
- całkowicie niedopuszczalne jest mycie noży w zmywarce (bardzo ostre środki chemiczne używane w zmywarkach mogą powodować przebarwienia na ostrzu, uszkodzić trwale rękojeści lub ich powłoki, a wysoka temperatura może spowodować rozhartowanie krawędzi tnącej).

Dane techniczne:
- ostrze: laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10,
- rękojeść: drewno dębowe, pierścień z tworzywa,
- twardość: 60 HRC +/- 1,
- długość całkowita: 35 cm,
- długość ostrza: 21 cm,
- szerokość klingi: 4,5 cm,
- grubość klingi: ok. 2,5 mm,
- waga: ok. 120 g.

Proponowane do Twojego wyszukiwania

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Akceptujemy płatności




Nasi partnerzy