9 pralin mieszanych w czekoladzie deserowej, mlecznej i białej, waga netto: 100g
- w komplecie: praliny pakowane w bigowany kartonik z nadrukiem
- wymiary opakowania: ok. 15cm x 20cm x 3,5cm
- każda pralinka została wytworzona ręcznie w polskiej manufakturze z belgijskiej czekolady oraz innych składników najwyższej jakości
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu bez dostępu do światła słonecznego
- waga: 100g
- producent: Alta Saska
- wyprodukowano w Polsce
9 najwyższej jakości pralin w wyjątkowych smakach:
- praliny z wiśnią kandyzowaną w masie kakaowej w czekoladzie
- praliny serca z białej czekolady z nadzieniem karmelowym z drobinkami ciasteczek
- praliny serca z czekolady deserowej z nadzieniem karmelowym z drobinkami ciasteczek
- praliny z nadzieniem orzechowym z orzechem laskowym w czekoladzie mlecznej
W okresie letnim zabezpieczamy czekoladki wkładem chłodzącym. Nie spotkają Cię w związku z tym dodatkowe opłaty.
Wartości odżywcze w 100g | |
Wartość energetyczna | 2285 kJ / 544 kcal |
Tłuszcz | 35,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16,9 g |
Węglowodany | 47 g |
w tym cukry | 45 g |
Błonnik | 0,4 g |
Białko | 6,7 g |
Sól | 0,12 g |
Składniki:
czekolada deserowa 30% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada mleczna 20% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada biała 10% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), nadzienie kakaowe (cukier, tłuszcze roślinne nieuwodornione: palma i kokos, kakao w proszku 20%, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat wanilii), nadzienie orzechowe (cukier, tłuszcze roślinne nieuwodornione: palma i z ziaren palmowych, oleje roślinne nieuwodornione: słonecznikowy, orzechy laskowe, odtłuszczone kakao w proszku, serwatka w proszku, laktoza, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat wanilii), nadzienie karmelowe (czekolada mleczna z karmelem: mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, karmelowy cukier, miazga kakaowa, cukier, aromat naturalny; cukier, tłuszcz roślinny-słonecznikowy, kawałki herbatników: mąka pszenna, cukier, mąka słodu pszenicy, emulgator: lecytyna słonecznikowa, skrobia, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, sól, naturalny aromat waniliowy; mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, przyprawy), wiśnia kandyzowana (wiśnia, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromat), krokant orzechowy (orzech laskowy, cukier), wiśnia liofilizowana.
Masa kakaowa w czekoladzie deserowej minimum 54%, w czekoladzie mlecznej minimum 33%.
W zakładzie wykorzystuje się również orzechy oraz sezam.