Zamówienia realizujemy ekspresowo
Zamówienia realizujemy ekspresowo
Osteria - książka o kuchni włoskiej to niezbędnik każdego kucharza, który chce poznać tajniki włoskiej kuchni prosto ze źródła. Autor książki przeczesywał wiejskie krajobrazy każdego regionu Włoch, aby zebrać i podzielić się najlepszymi tradycyjnymi przepisami z osterii, skromnych lokalnych tawern, które zachowują dziedzictwo prawdziwej włoskiej kuchni. Ta książka kucharska jest kulminacją tych badań - 1000 fascynujących przepisów, które dzięki rustykalnym składnikom zachwycają niemal każdego miłośnika jedzenia. W książce, szefowie kuchni włoskich osterii dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych składników, których warto poszukać, technik gotowania, które różnią się w zależności od regionu (a nawet miasta) oraz uroczych zwyczajów kulinarnych. Od pizzy kukurydzianej z cykorią i parmezanem po żeberka wieprzowe z kapustą i grzybami - to znakomicie wyjątkowe włoskie jedzenie, idealne na codzienne rodzinne posiłki i uczty. Każda receptura jest oznaczona regionem pochodzenia. Osteria to wspaniała książka z przepisami nadająca się idealnie zarówno na prezent dla kucharza profesjonalnego jak i dla amatora i miłośnika włoskich smaków.
Książki >

Osteria - książka o kuchni włoskiej

RI1126 Chwilowy brak
Zapytaj o produkt
129,90 zł
Chwilowy brak
Zapytaj o produkt
Szczegóły produktu
  • książka w miękkiej oprawie
  • ilość stron: 506
  • język: angielski
  • wymiary: 19 cm x 26 cm

Więcej informacji
Opis produktu

Osteria - książka o kuchni włoskiej to niezbędnik każdego kucharza, który chce poznać tajniki włoskiej kuchni prosto ze źródła. Autor książki przeczesywał wiejskie krajobrazy każdego regionu Włoch, aby zebrać i podzielić się najlepszymi tradycyjnymi przepisami z osterii, skromnych lokalnych tawern, które zachowują dziedzictwo prawdziwej włoskiej kuchni. Ta książka kucharska jest kulminacją tych badań - 1000 fascynujących przepisów, które dzięki rustykalnym składnikom zachwycają niemal każdego miłośnika jedzenia.

W książce, szefowie kuchni włoskich osterii dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych składników, których warto poszukać, technik gotowania, które różnią się w zależności od regionu (a nawet miasta) oraz uroczych zwyczajów kulinarnych. Od pizzy kukurydzianej z cykorią i parmezanem po żeberka wieprzowe z kapustą i grzybami - to znakomicie wyjątkowe włoskie jedzenie, idealne na codzienne rodzinne posiłki i uczty. Każda receptura jest oznaczona regionem pochodzenia. Osteria to wspaniała książka z przepisami nadająca się idealnie zarówno na prezent dla kucharza profesjonalnego jak i dla amatora i miłośnika włoskich smaków.


Metody płatności
Płatności
PayPo - Zapłać później
Psst... Gwarantujemy szybką dostawę. Zakupy w naszym sklepie potrafią uzależnić!
Proponowane do Twojego wyszukiwania

Radościomierz

Skala zadowolenia osoby obdarowanej tym prezentem na podstawie Waszych ocen

Wkrótce zaprezentujemy tutaj Wasze oceny
Jak to działa?

Ocena produktu

Wiarygodna ocena produktu zweryfikowane zakupem.


Wkrótce zaprezentujemy tutaj Wasze oceny
Jak to działa?
PayPo - Zapłać później Przeczytaj regulamin

Pomoc Crazyshop

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Blog Crazyshop