Zadzwoń i zamów - 56 300 2005 (Pn-Pt 8:00 - 16:00)
Zadzwoń i zamów - 56 300 2005
Osteria - książka o kuchni włoskiej to niezbędnik każdego kucharza, który chce poznać tajniki włoskiej kuchni prosto ze źródła. Autor książki przeczesywał wiejskie krajobrazy każdego regionu Włoch, aby zebrać i podzielić się najlepszymi tradycyjnymi przepisami z osterii, skromnych lokalnych tawern, które zachowują dziedzictwo prawdziwej włoskiej kuchni. Ta książka kucharska jest kulminacją tych badań - 1000 fascynujących przepisów, które dzięki rustykalnym składnikom zachwycają niemal każdego miłośnika jedzenia. W książce, szefowie kuchni włoskich osterii dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych składników, których warto poszukać, technik gotowania, które różnią się w zależności od regionu (a nawet miasta) oraz uroczych zwyczajów kulinarnych. Od pizzy kukurydzianej z cykorią i parmezanem po żeberka wieprzowe z kapustą i grzybami - to znakomicie wyjątkowe włoskie jedzenie, idealne na codzienne rodzinne posiłki i uczty. Każda receptura jest oznaczona regionem pochodzenia. Osteria to wspaniała książka z przepisami nadająca się idealnie zarówno na prezent dla kucharza profesjonalnego jak i dla amatora i miłośnika włoskich smaków.   - książka w miękkiej oprawie, - ilość stron: 506, - język: angielski, - wymiary: 19 cm x 26 cm.
Książki >

Osteria - książka o kuchni włoskiej

RI1126 dostępny Zapytaj o produkt
Zadzwoń i zamów - 56 300 2005 (Pn-Pt 8:00 - 16:00)
99 zł
dostępny Zapytaj o produkt
Wysyłka
99% klientów kocha nas za dostawę w 24h. Sprawdź opinie o dostawach.
Kurier GLS   14.99 zł
zamów 22.03 do 18:00, wyślemy dzisiaj
GLS Szybka Paczka   11.99 zł
zamów 22.03 do 18:00, wyślemy dzisiaj
InPost Paczkomaty 24/7   16.99 zł
zamów 22.03 do 15:00, wyślemy dzisiaj
Podane terminy dotyczą wyboru natychmiastowych płatności online.
Więcej o wysyłce i dostawie znajdziesz tutaj.
Opis

Osteria - książka o kuchni włoskiej to niezbędnik każdego kucharza, który chce poznać tajniki włoskiej kuchni prosto ze źródła. Autor książki przeczesywał wiejskie krajobrazy każdego regionu Włoch, aby zebrać i podzielić się najlepszymi tradycyjnymi przepisami z osterii, skromnych lokalnych tawern, które zachowują dziedzictwo prawdziwej włoskiej kuchni. Ta książka kucharska jest kulminacją tych badań - 1000 fascynujących przepisów, które dzięki rustykalnym składnikom zachwycają niemal każdego miłośnika jedzenia.

W książce, szefowie kuchni włoskich osterii dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych składników, których warto poszukać, technik gotowania, które różnią się w zależności od regionu (a nawet miasta) oraz uroczych zwyczajów kulinarnych. Od pizzy kukurydzianej z cykorią i parmezanem po żeberka wieprzowe z kapustą i grzybami - to znakomicie wyjątkowe włoskie jedzenie, idealne na codzienne rodzinne posiłki i uczty. Każda receptura jest oznaczona regionem pochodzenia. Osteria to wspaniała książka z przepisami nadająca się idealnie zarówno na prezent dla kucharza profesjonalnego jak i dla amatora i miłośnika włoskich smaków.

 

- książka w miękkiej oprawie,
- ilość stron: 506,
- język: angielski,
- wymiary: 19 cm x 26 cm.

Proponowane do Twojego wyszukiwania

Pomoc Crazyshop

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Blog Crazyshop

Akceptujemy płatności




Nasi partnerzy