Realizujemy zamówienia w 24h
Realizujemy zamówienia w 24h
Osteria - książka o kuchni włoskiej to niezbędnik każdego kucharza, który chce poznać tajniki włoskiej kuchni prosto ze źródła. Autor książki przeczesywał wiejskie krajobrazy każdego regionu Włoch, aby zebrać i podzielić się najlepszymi tradycyjnymi przepisami z osterii, skromnych lokalnych tawern, które zachowują dziedzictwo prawdziwej włoskiej kuchni. Ta książka kucharska jest kulminacją tych badań - 1000 fascynujących przepisów, które dzięki rustykalnym składnikom zachwycają niemal każdego miłośnika jedzenia. W książce, szefowie kuchni włoskich osterii dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych składników, których warto poszukać, technik gotowania, które różnią się w zależności od regionu (a nawet miasta) oraz uroczych zwyczajów kulinarnych. Od pizzy kukurydzianej z cykorią i parmezanem po żeberka wieprzowe z kapustą i grzybami - to znakomicie wyjątkowe włoskie jedzenie, idealne na codzienne rodzinne posiłki i uczty. Każda receptura jest oznaczona regionem pochodzenia. Osteria to wspaniała książka z przepisami nadająca się idealnie zarówno na prezent dla kucharza profesjonalnego jak i dla amatora i miłośnika włoskich smaków.
Książki >

Osteria - książka o kuchni włoskiej

RI1126 Produkt dostępny
Zapytaj o produkt
129,90 zł
Produkt dostępny
Zapytaj o produkt
Płatność
Płatności
PayPo - Zapłać później
Wysyłka
Zamów ten produkt teraz, wyślemy jeszcze dzisiaj Sprawdź
99% zamówień realizujemy w 24h. Przeczytaj opinie.
Co ma wpływ na czas realizacji zamówienia? Sprawdź informacje.
Opis

Osteria - książka o kuchni włoskiej to niezbędnik każdego kucharza, który chce poznać tajniki włoskiej kuchni prosto ze źródła. Autor książki przeczesywał wiejskie krajobrazy każdego regionu Włoch, aby zebrać i podzielić się najlepszymi tradycyjnymi przepisami z osterii, skromnych lokalnych tawern, które zachowują dziedzictwo prawdziwej włoskiej kuchni. Ta książka kucharska jest kulminacją tych badań - 1000 fascynujących przepisów, które dzięki rustykalnym składnikom zachwycają niemal każdego miłośnika jedzenia.

W książce, szefowie kuchni włoskich osterii dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych składników, których warto poszukać, technik gotowania, które różnią się w zależności od regionu (a nawet miasta) oraz uroczych zwyczajów kulinarnych. Od pizzy kukurydzianej z cykorią i parmezanem po żeberka wieprzowe z kapustą i grzybami - to znakomicie wyjątkowe włoskie jedzenie, idealne na codzienne rodzinne posiłki i uczty. Każda receptura jest oznaczona regionem pochodzenia. Osteria to wspaniała książka z przepisami nadająca się idealnie zarówno na prezent dla kucharza profesjonalnego jak i dla amatora i miłośnika włoskich smaków.


  • książka w miękkiej oprawie
  • ilość stron: 506
  • język: angielski
  • wymiary: 19 cm x 26 cm
Proponowane do Twojego wyszukiwania
PayPo - Zapłać później Przeczytaj regulamin

Pomoc Crazyshop

Pomoc Crazyshop

Blog Crazyshop

Blog Crazyshop